Mindenki jól ismeri a túl hosszú nadrágok, a túl rövid ingek, a blúzujjak problémáját, azt, amikor idővel kicsi lesz kedvenc ruhadarabunk vagy a tökéletes estélyi fogalmát, ami pont a mi méretünk, ám derékban mégis kicsit eláll… Ezek és az ezekhez hasonló átalakítások csapatunk kedvenc feladatai, melyek örömmel teli kihívást jelentenek számunkra. Mi segítünk az átalakításban, méretre igazításban! Mi tudjuk, hogy a zakóujjat fentről kell rövidíteni, és megoldható a nadrágalj rövidítése úgy, mintha meg se történt volna.
És ne csak a hagyományos ruhákra gondolj! Tudtad, hogy akár a sport-, sí- vagy motoros ruhádat is át lehet alakítani? Nálunk biztosan!

Ruhaméret szűkítése

Ahogy számos példát felsoroltunk, sok olyan eset van, amikor az addig problémás ruhából szinte egy tökéletes ruhát kaphatunk.

Nadrág, szoknya, ing, blézer … csökkentése, oldalszűkítés, ujjrövidítés

X Ft-tól

Ruhaméret növelése, hosszabbítása

Ez az igazi kihívás, hiszen számos esetben az adott anyaggal kapcsolatos lehetőségeink elég szűkösek, és ezek megoldása igényel némi kreativitást részünkről. De ezért szeretjük ezt a hivatást!
Ha az anyag engedi, kiengedünk, ha nem akkor toldunk vagy hasítunk.

Kiengedés - toldás - hasítás

Teljes átalakítás

Már csak egy igazán kicsi hiányzik a tökéleteshez?
Legyen szó esküvői öltönyről, egy divatos női ruháról vagy akár egy hétköznapi kedvenc darabról, nálunk mindenre van megoldás!

Ingek, blúzok, alkalmi ruhák, öltönyök teljes átalakítása, méretre igazítása

X Ft-tól

Különleges darabok

Kedvenc sportruháid is segítségre szorulhatnak! Sport- sí vagy motoros ruha átalakításra is felkészültünk!
A ruhaátalakításnak csak a képzelet szab határ, mert akár egy gomb, egy cipzár vagy a bélés cseréjével szinte azonnal új ruhadarab születik. Készülhet kabátból mellény vagy éppen fordítva.
Lényeg, hogy találd ki, vagy ha segítség kell, találjuk ki együtt.
Közösen biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást!

Árak

Az árak pontos meghatározása természetesen függ a ruha anyagától, az átalakítás mértékétől és elhelyezkedésétől.
Hozd be hozzánk kedvenc darabod, és átbeszéljük a lehetőségeket, vagy amennyiben előzetes árajánlatot szeretnél, küldj egy fotót a hello@frajla.hu-ra a javítandó ruhadarabról egy rövid leírással, és ez alapján fogunk árat küldeni.

Írj üzenetet vagy kérj ajánlatot telefonon!

+36 20 235 1106


    Elfogadott fájltípusok: jpg, jpeg, png, webp | fájlméret: max 4mb

    Biztonsági kérdés: